Populära Produkter

KeepCup – en hållbar kaffemugg med tryck

KeepCup är framtagen för att ersätta engångsmuggar som ofta är icke-återvinningsbara när de är tillverkade i papp med plastbeläggning. KeepCup är inte bara en produkt utan en kampanj för att påverka våra vardagsvanor från slit och släng till att återanvända allt i vår omgivning i så stor mån som möjligt. 

 

De snygga kaffemuggarna från KeepCup är anpassade till espressomaskiner i kafémiljö och är till för att ta med sig mellan kaféet, kontoret, bilen, hemmet, vart man än går. Ha KeepCup som en gåva på konferensen för att uppmuntra deltagarna att inte använda pappersmuggar!

 

KeepCup är BPA-fri, giftfri och tillverkad i återvinningsbar polypropenplast. KeepCup tål rengöring i diskmaskin och uppvärmning i mikrovågsugn. Muggarna är lätta och okrossbara. KeepCup finns i tre storlekar Small (23cl), Medium (34cl) och Large (45cl).

Offertförfrågan

 
Minsta beställningsantal: 240 vid screentryck. 1000 vid prägling.
 
Leveranstid: 6-8 veckor.
 
Färger: Finns i nästan obegränsat antal färgkombinationer på mugg, lock, plugg och band.
 
Tryckyta: Flerfärgstryck eller präglad profil på bandet i mitten av muggen. Tryckyta på bandet är 19*50 mm, screentryck endast med solida färger.
 
Teknisk spec.: KeepCup levereras i snygg och informativ presentförpackning och packas 30 st/ytterkartong.
 
Hållbarhetsdeklaration:
Material: Muggen i PP-plast, lock i LDPE-plast, plugg i TPU-plast och band i silikon.
Ursprung: Muggen tillverkad i Australien och bandet i Kina.
Återvinning: KeepCup är till för att användas om och om igen men om du någonsin skulle tröttna på den så är PP-plast är effektivt återvinningsbart till 100%.