Populära Produkter

Vilka är våra kunder?

 

 

Vi hjälper företag från alla branscher stora som små, reklam- och mediebyråer, intresseorganisationer, kommuner och myndigheter att ta större ansvar för samhälle, ekonomi och miljö i sina inköp av kontors- och profilprodukter. Vid varje förfrågan, anpassar vi erbjudandet till kundens behov vare sig det gäller vanligt kontorsmaterial eller profilprodukter för särskilda ändamål, dock alltid med hållbarhet som högsta prioritet.

 

 

Kundexempel

 

GCE Group, Europas ledande företag inom gasutrustning, köpte inför deras 25 års-jubileum en gåva till sina anställda som samtidigt hjälper barn i tredje världen. 1500 pennor av märket Epoca P från ballograf, levererades i gåvoförpackningar och inlindade i brev med sponsringsbevis från Social Office på ena sidan och meddelande från VDn på andra sidan. Både askarna och sponsringsbevisen var av FSC-certifierat papper.

 

Gåvan medförde sponsring till skolan Escuela Ing. Alberto R. Mascías i Ascochinga som ligger i den norra delen av provinsen Córdoba i Argentina. Sponsringen bestod av skolmaterial till ett värde av 20000 kr, bland annat 1400 anteckningsblock, 900 bläckpennor, 600 blyertspennor och 1800 färgpennor.

 

GCE firade på så sätt sitt 25-årsjubileum genom att både ge en gåva till sina anställda och bidra till bättre utbildning i utvecklingsländer. Gåvan togs emot mycket väl av de anställda som uppskattar GCEs ansvarstagande med hjälp från Social Office.

 

Klicka här för att komma till GCEs hemsida

 

Klicka här för produktinfo