Populära Produkter

Shiners – Cykellysen med tryck

Cykellysen med eget tryck är en fantastisk profilprodukt som uppmuntrar till en hälsosam och hållbar livsstil med många olika användningsområden, till exempel som giveaway på mässor eller under events men även som en prisvärd present till kunder eller anställda. Lysena har försetts med superstarka dioder så att användaren syns ordentligt i trafiken. Fästningsanordningen med gummiband gör det enkelt att fästa lysena stadigt på en cykel, en barnvagn eller ett hundkoppel. Den kan även fästas på jackor eller andra ytterkläder.

 

Shiners är vädertåliga och passar utmärkt till cykeln, barnvagnen eller på hundkopplet. Standarderbjudandet är ett fram- och ett baklyse förpackade i en stilren plastförpackning med ziplock och instruktion på baksidan. Lossa skruvarna på undersidan för att byta batterierna.

Offertförfrågan

 
Minsta beställningsantal: 100
 
Leveranstid: 2-3 veckor för expressleverans. 6 veckor för lång leveranstid (endast vid kvantiteter över 1000st).
 
Färger: Svart, blå, grön, vit, orange, röd, lila.
 
Tryckyta: Tryck är möjligt på lysenas ovansida samt etikett inuti förpackning som visas av bilderna. Mått tryckyta på lysen – Ø 3,2 cm.
 
Teknisk spec.: 3 funktioner – Snabbt blinkande, långsamt blinkande och fast sken. Batteri – 2 x litium CR2032. LED – Vit 18 000 mcd, Röd 2 500 mcd. Batteritid – Upp till 40 timmar. Mått Shiners – 3,6 x 3,2 x 1,4 cm. Mått förpackning – 13 x 10 cm
 
Hållbarhetsdeklaration:
Material: PA-plast.
Ursprung: Kina
Återvinning: Återvinns som plast och elektronik.