Populära Produkter

Om oss & En Penna I Taget!

social-phil

 

 

Social Office mål är att driva hållbar utveckling i näringslivet genom det mest hållbara erbjudandet på marknaderna för kontorsmaterial och profilprodukter!

 

Normalt är kontorsmaterial och profilprodukter sedda som tråkiga slit och släng-förbrukningsvaror utan värde. Det vill vi ändra på och på samma gång göra hållbarhet mer tillgängligt för alla företag och organisationer.

 

Vi kallar det: Kontorsmaterial och profilprodukter för en hållbar framtid, En Penna I Taget!

 

Så här funkar det:

 

– Social Office säljer miljövänliga och ansvarsfullt tillverkade profilprodukter och kontorsmaterial.

 

– Våra kunder får på köpet kommunikationsmaterial som berättar om deras hållbara val av produkter såväl som utbildning av anställda i hållbarhet på kontoret. Klicka här för mer information om kommunikation och utbildning.

 

Vi kan hjälpa ditt företag att utveckla ert hållbarhetsarbete, genom era inköp av kontorsmaterial och profilprodukter, En Penna I Taget!

 

En Penna I Taget?

 

Vi vill hjälpa våra kunder att arbeta mer hållbart ett litet steg i taget, eller som vi säger: ”En Penna I Taget”. Vi tror nämligen att ett litet steg i taget är det bästa sättet för att få genomslag i sitt hållbarhetsarbete. När ert företag köper kontors- och profilprodukter från Social Office så köper ni inte bara plasten och bläcket i pennorna eller tyget i profilkläderna som från andra leverantörer. Produkterna blir också symboler för företagets hållbarhetsarbete.

 

Målet är att ert företags kunder och anställda ska uppleva större värde av produkterna, som dels ger dem en bild av företaget som ansvarsfullt men också påminner dem att själva tänka mer ansvarsfullt kring resursförbrukning. Det både stärker företagets lönsamhet och minskar dess påverkan på miljön på kort och lång sikt.

 

Vi hjälper alltså våra kunder att ta större ansvar för miljö, samhälle och ekonomi och att minska slöseri med resurser. För varje kontors- och profilprodukt ni köper från oss blir ert företag lite mer hållbart, En Penna I Taget!

 

 

Varför jobba med hållbarhet?

 

-Företaget tjänar pengar på det genom ökad medvetenhet hos anställda och kunder som leder till minskat slöseri av resurser

 

-Rätt kommunikation av företagets hållbarhetsarbete lockar nya kunder och stärker befintliga kundrelationer

 

-Hållbarhet är en innovationskälla – utvecklade tankesätt skapar nya förutsättningar för att lösa problem

 

 

Hur handlar jag från Social Office?

 

Besök vår Webbutik för att handla hållbart kontorsmaterial eller kika in på vårt utbud av Hållbara Profilprodukter. Vi erbjuder också smarta tjänster för kontor och marknadsavdelningar såväl som uppföljande rådgivning och utbildning i hållbarhet för de kunder som vill utveckla sitt hållbarhetsarbete ytterligare. Se Tjänster.

 

Om ni inte hittar de kontors- eller profilprodukter ni behöver så beror det på att vi successivt tar vi fram de bästa produkterna på marknaden utifrån hållbarhetsperspektiven vid förfrågan från kund så ni är varmt välkomna att kontakta oss och berätta om era behov.